Сашка Васева от години не си е внасяла осигуровки в НАП.

Това обаче не означава, че Дупнишката Мадона ще остане без пенсия, пише „Уикенд“.

Когато съвсем остарее, изпълнителката на „Левовете в марки” ще получава значителна месечна сума от немския бюджет. Заслугата на това е на съпруга й Христо Бакърджиев, който я осигурява в Германия.

Тук му е мястото да припомним, че мъжът на певицата има проспериращ бизнес с гуми в държавата на Меркел и прекарва доста от времето си там. Сашка се води служителка на неговата немска фирма от далечната 2001 г. и вече 16 години й се внасят осигуровки в Германия.

Това означава, че като се пенсионира, чалга дивата ще получава поне 1700 евро пенсия и ще си живее живота. „Доскоро не си плащах и здравните вноски в България – дори не ги знаех колко са.

Така или иначе си имам осигуровки в Германия. Медицински и стоматологични услуги ползвах само и единствено като частен пациент. Когато обаче разбрах, че мога да спестя пари от пломби и прегледи, реших да съм изрядна към НЗОК”, откровеничи ветеранката на поп фолка. Наскоро тя обяви, че занапред няма да се изявява като певица, тъй като децата й я упрекват.