Цветелина Стоянова трогна всички като съобщи в Инстаграм, че може би не ѝ е останало време да благодари на много хора.

Цвети направи обръщение към хората, които са били до нея.

Стоянова този път се обръща към всички непознати хора, като благодари за молитвите, картичките и положителната енергия, която е достигнала до нея. Цвети трогателно заявява, че е усещала всеки ден в 12:30 ръката на всеки, който я е държал, макар да е била със затворени очи. Тя не само изрази благодарност към всеки познат и непознат, но дори се извини на своето семейство за болката, която им причини.

В отговор на коментарите за новия ѝ начин на живот, тя се обръща към хората, които я подкрепяха: "Всяка една усмивка от новия ми живот е за вас!".

Ето какво написа Цвети:

„Може би, не ми остана време да благодаря на семейството ми, на приятелите ми и на всички тези непознати хора, които се молеха за мен когато бях на ръба на смъртта. Никога няма да забравя този кошмарен спомен и Слава Богу, той е тук в мислите ми, за да ми напомня колко сила и любов нося в сърцето си. Благодаря ви мили хора за всяка молитва и за всяка положителна енергия, която ми изпращахте, за всички цветя с които ме засипвахте, всички играчки и картички с прекрасни пожелания. Никога няма да забравя хората които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката дори когато очите ми бяха затворени! Няма да забравя болката в очите на семейството ми и тяхната сила да остават до мен с усмивка на лице. Едно голямо благодаря на семейството ми, истинските ми приятели, добрите хора и най-вече на докторите. Едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на семейството ми. Обичам ви и ви подарявам моята най-истинска и щастлива усмивка всеки един ден от новия ми живот!“.



Стоянова в момента е дизайнерка на дрехи и бижута, а всеки, който желае да се сдобие със стока от колекцията ѝ, може да разбере как от нейния  профил в Инстаграм. Звездата не използва услугите на пиари и въпреки това жъне успех.