На връх 40-я си рождения си ден телевизионната водеща, модел и актриса Мария Силвестър и бригадир Владимир Караджов бяха гости в студиото на „Преди обед” по bTV, за да разкажат за стартиращия този четвъртък в 21:00 часа нов сезон на „Бригада нов дом” - предаването, което сбъдва мечти!

Мария Силвестър призна, че няма време за криза на средната възраст и депресия, защото е заета с по-важни неща. Пред Деси и Сашо, тя и Караджов разказваха за емоцията от предаването, за прекрасните хора, с които се срещат и за неспирната работа по сбъдването на мечти.

„Влизаме, счупваме всичко, работим денонощно, правим каквото можем и си тръгваме” - каза Караджов и допълни, че той и момчетата му се справят с умората и напрежението благодарение на вълнението и мотивацията да дадат ново, по-добро бъдеще на своите герои. Най-голяма сила им дават искрените емоции и надеждата в очите на хората.



Герои и в този сезон на „Бригада нов дом” са хора с нисък социален статус, които обаче не се предват, а работят и се борят с изпитанията на съдбата. Бригадата, от своя страна, вече се е специализирала да променя живота на хората за добро, точно когато те имат най-голяма нужда, и не се спира пред нищо за да сбъдва мечтите им. „Интересното е, че ние винаги се справяме, каквото и да става!” - горда е Мария.

Изпитания и проблеми, разбира се, не липсват и през този сезон на „Бригада нов дом” по bTV. Най-голямото предизвикателство пред майсторите е, че състоянието на подбраните жилища е много тежко, ситуацията винаги е непредвидима, а изненадите се появяват една след друга.



За да покажат колко трудна е задачата на „Бригада нов дом”, но и колко значими са резултатите, екипът на „Преди обед” срещна зрителите на bTV с герои от миналия сезон на предаването, които разказват как се е променил животът им след ремонта. Под ръководството на Владимир Караджов Александър Кадиев взе и първият си урок по лепене на плочки.

Повече от заразителната Мария Силвестър, професионалистите от бригадата на Караджов и емоциите, които подаряват в „Бригада нов дом”, зрителите ще на 2 март