search icon
search icon

Луиза Григорова влиза в новия сезон на "Откраднат живот"

Третият сезон стартира на 20 февруари от 20 ч. по Нова тв

Луиза Григорова е новото попълнение в сериала "Откраднат живот".

Третият сезон стартира на 20 февруари от 20 ч. по Нова тв.

Героинята на Луиза ще се казва Вяра Добрева и ще бъде коремен хирург. Самата актриса сподели, че ѝ е много интересно всичко това, защото:

"Когато кандидатствах в НАТФИЗ си казах, че, ако не ме приемат от първия път, няма да опитвам повече, а ще се подготвя да следвам за медицина, тъй като това беше другото нещо, което ме влечеше и имах колебания между двете. Но ме приеха.", сподели тя на пресконференция.

Григорова издаде още, че в трети сезон на сериала ще си партнира с мъж, с когото много си отиват визуално. Той също ще бъде ново лице в сериала. Актрисата обаче не издаде какви точно ще бъдат техните взаимоотношения, тъй като от продукцията не е позволено. Тя единствено похвали своя партньор, с когото играе заедно на терен.

Продуцентът Евтим Милошев пък разкри, че в новия сезон на сериала, ще се засегнат две основни теми. Едната е за осиновяването, а другата за лекар, който е вирусоносител, но все пак избира да практикува професията си.Трети сезон ще бъде доста по-мащабен от предходните два. Той ще се излъчва до края на май и ще бъде над 50 епизода.

Все още обаче не е ясно дали ще има четвърти сезон на "Откраднат живот".

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари