search icon
search icon

"Дай ми още" отново на върха в "Планета Топ 20"

Анелия подготвя версия изцяло на турски език

Песента “Дай ми още” донесе втора поредна победа за Анелия в месечната класация “Планета Топ 20”.

Парчето спечели сърцата на меломаните, покори дискотеките и затвърди позициите си на тотален хит този сезон. Анелия подготвя версия изцяло на турски език, която със сигурност ще донесе и международно признание за певицата.

Звездата на телевизия “Планета” участва в януарското издание на музикалната класация с още две песни - триото "Колеги" с DJ Живко Микс и Илиян, което се нареди на шеста позиция и самостоятелния проект “Гот ми е”, на 16 място.

Първата песен за 2017 година, “Мина ми” на Галена, по зрителски интерес е на втора позиция в “Планета Топ 20”. Певицата, която е в очакване на своя втори наследник, също има силно присъствие в музикалната класация на телевизия “Планета”.

Горещото парче “#МамаУраган” е на 11 място, а тоталният хит “Пей, сърце” с Цветелина Янева ft. Азис продължава своето многомесечно присъствие в “Планета Топ 20” с 18 позиция.

Предложението на Емануела “Почти перфектен” през януари си спечели третото място в музикалната надпревара. И певицата с изумрудените очи може да се похвали с още две песни, които зрителите класираха в “Планета Топ 20”.

Дуетът с Константин, “Не ме заслужаваш” е на 13 място, а най-актуалния проект на певицата с Мария Цветкова, “Незабравима”, влиза в музикалната надпревара директно на 15 позиция.Деси Слава е на четвърто място със своя хит “И на всички като тебе”, а нейната балада “И това ще преживея” зрителите класираха на 9 място.

Челната петорка се допълва от актуалния хит на Галин ft. Преслава “Царя на купона”.

Кои са другите отличници в “Планета Топ 20” за месец януари може да видите в официалния канал Planeta Official в You Tube.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари