Снимка на звездата от сериала "Игра на тронове" Джейсън Момоа с телохранителите му предизвика смеха на потребителите в туитър, съобщи Лента, цитирана от БТА.

Феновете бяха развеселени от ръста на бодигардите, които са с една глава по-ниски от актьора. В коментарите си хората написаха, че Джейсън Момоа съвсем не се нуждае от телохранители и започнаха да се шегуват със съотношението между ръста на актьора и неговата охрана.

"Момоа е толкова огромен, че изглежда така, сякаш той пази своите бодигардове", написа един от феновете. Някои започнаха да сравняват охранителите с минибосовете от видео игрите, които играчите трябва да победят, преди да стигнат до битка с големия бос. "Тези телохранители сами се нуждаят от защитата на Момоа", добави друг от потребителите с псевдонима Macroniki. Други предположиха, че актьорът просто няма пари да наеме подходяща охрана.

"Джейсън Момоа звъни в агенцията за сигурност: "Здравейте, трябват ми телохранители, но разполагам с ограничен бюджет".

"Не е нужно да казвате повече", му отговарят от там", даде воля на въображението си Tetcruise. Актьорът Джейсън Момоа е известен най-вече с ролите си на хал Дрого от телевизионния сериал "Игра на тронове" и Конан в римейка на фентъзи филма "Конан Варварина".