search icon
search icon

Чакаме Никълъс Кейдж

Новият филм на звездата ще се снима в Киноцентъра в “Ню Бояна”

Поредната суперзвезда от Холивуд очакваме през март на родна земя.

Новият филм на Никълъс Кейдж ще се снима в "Ню Бояна". Заглавието на проекта е "Two Eleven". Режисьорът, който засега не е известен, ще пристигне в полите на Витоша в началото на февруари, за да стартира подготовката на продукцията.

От Киноцентъра официално потвърдиха, че ще има четвърта част на "Непобедимите" - писателите на "Милениум филмс", лично наблюдавани, консултирани и допълвани от Силвестър Сталоун, довършват сценария. Снимките, както и на предишните ленти, ще бъдат отново у нас.

Колко и кои точно звезди ще доведе този път Слай, предстои да разберем. Между тях сигурно ще бъдат Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер и Мел Гибсън. Междувременно Велизар Бинев, който играе в най-много международни продукции и най-отлично владее английски, ще води първия курс за киноактьори в новосъздадения център за професионално обучение FilmForge в "Ню Бояна".

Шефът на Киноцентъра Ярив Лернер пък организира за втора поредна година международен йога и музикален фестивал Udaya Live от 16 до 21 август в Боровец.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари