Дани Димитрова е жената, която спечели силиконови импланти и операция на бюста от кампанията „Дарявам женственост“ на Ася Капчикова, научи HotArena.

Плейметката и участничка във „Фермата“ 2 обяви името на победителката в предаването „Тази сутрин“ по bTV. Победителката Дани Димитрова ще получи най-ново поколение силиконови импланти, както и операция за поставянето им на обща стойност около 8000 лева.

В кампанията „Дарявам женственост“ са се включили 30 жени, като победителката е избрана чрез жребий. „Част от жените, които първоначално ни писаха с желание за участие в последствие се отказаха, тъй като се притесняват от публичността“, разказа още Ася.

„Когато взех решение да участвам в „Мис Плеймейт“, реших, че е важно да имам кауза. Нещо, за което да се боря и развивам. Когато човек постига популярност по един или друг начин, е важно да я използва за нещо градивно и добро. Така дойде идеята да даря наградата си на жена, претърпяла мастектомия. Вече знаех, че победителката получава силиконови импланти и сметнах, че това би била страхотна възможност да положа началото на своята кауза.

Щастлива съм, че намерих и подкрепа в лицето на марка, която внася импланти и която реши да застане зад идеята ми, дарявайки нужната операция”, разказа Ася Капчикова и допълни, че около 50 000 хиляди жени в България се борят с това тежка заболяване, а 1200 губят живота си всяка година.

„Много е важно жените да не забравят да ходят на профилактични прегледи, защото превенцията може да спаси живота им“, допълни Ася, която работи с фондацията на Нана Гладуиш „1 от 8“.