Успех след успех жъне Александра Богданска.

Ексгаджето на Лудия репортер се превърна в сензация заради компроматните си снимки, а сега се кани да става и кралица на красотата, научи HotArena.

След опитите на хубавицата да бъде сразена от бившето си гадже Даниел Петканов, брюнетката обърна нещата в своя полза.

Тя дори успя да се набута в надпреварата за най-красива българка. Конкурсът е организиран от прочут сайт и провеждането е онлайн.

До момента хубавицата е сред най-харесваните от интернет потребителите. И по всичко изглежда, че е спечелила повече фенове, след като името й беше опетнено преди няколко месеца от Лудия репортер.Девойката от Благоевград, на която й лепнаха прозвището Пръстолапачката, след скандалните снимки, които бившият й публикува, в момента е невероятно щастлива. Тя се върна в Италия и стана лице на редица световни марки, пише „България днес”.

Освен това заби богат италианец.

От успехите на Александра най–разстроен е Даниел Петканов. За разлика от бившата си, той не се радва на подобно развитие и късмет.

Младокът продължава да обикаля из Студентски град и да целува непознати момичета. По същия начин преди две години се запознал и с Богданска.

В момента моделката е на път да отбележи поредния си успех.

В битката за титлата, освен Алекс, участват и гимнастичките от националния отбор по художествена гимнастика, както и лекоатлетката Ивет Лалова.