Луната е в знак Телец. Избягвайте да напрягате гласовите връзки и пазете гърлото от простуда. Уязвими са ушите, челюстите, особено долната, гърлото, врата, щитовидната жлеза. Без причина може да ви се схване врата или да започне да боли гърлото. Избягвайте посещението при зъболекар. Психо-емоционалния фон на този период е неблагоприятен за Лъв, Скорпион и Водолей. В храната на всички знаци трябва да има минерални соли и морски продукти, съдържащи йод. Към нетрадиционен метод на лечение могат да се обърнат жените Раци. Като грижа за лицето са ефективни процедурите, свързани с дълбоко въздействие на кожата и тъканта. Преди поставяне на маски, направете дълбоко почистване. От кремовете най-ефективни са мазните кремове с биоактивни компоненти и морски добавки.

За 12-и лунен ден продължава до 15:17ч. Той се представя от Чашата на Граала като символ на мъдрост, познание на своята истинска божествена природа, просветление и вървене по духовния път. Казано на кратко – среща със самия себе си, със своята истинска природа. Характерното за деня е висок енергиен подем, който се изявява с пълна сила. Обърнете внимание, че късметът в този лунен ден се усмихва само на тези, които са готови да помогнат на други хора да постигнат своята цел. По-добре направете малко, но да е искрено и от сърце. Иначе няма смисъл. Това е деня, в който молитвите биват чути. В него се дава милостиня. Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Ще почувствате, че всичко, което се случва е за по-добро. Поискайте правилно от Висшите сили и ще ви бъде дадено! Да няма в искането ви егоистични мотиви, да не е във вреда на друго живо същество. Помолете се и за близките си.

Здраве - В медицинско отношение денят е подходящ за изчистване на горните дихателни пътища, сърцето и белите дробове, може да се вземат отхрачващи средства. Да се употребява по-малко груба храна и повече вода. Соковете са препоръчителни, с изключение на ябълковия. Той е противопоказен при натоварване на сърцето.

13-и лунен ден започва от 15:17ч и продължава до 16:01ч на следващия ден. Добре се усвоява нова информация, четете книги, позволяващи по-добре да разберете себе си и света. Могат да се появят стари проблеми. Отнесете се към тях спокойно, без да нервничите. С решаването на проблема, вие ще придобиете нови сили за нов живот. Денят ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото.