search icon
search icon

Ася Капчикова съди рапър

Рапърът е използвал без нейно разрешение еротичните й вопли

Плеймейтката Ася Капчикова се ожали ,че са й откраднали пъшкането в риалити формата по БиТиВи "Фермата".

Блондинката е наела адвокат и е готова да съди рапъра, който е използвал без нейно разрешение воплите от еротичния й сън в своя песен, съобщи "Телеграф".

Скандалното и провокативно парче "По-мокра" определено сваля всички задръжки както текстово, така и с прелюдията си, която представлява запис с откровенията на бившата приятелка на Криско.

Първото нещо, което се чува, пускайки хип-хоп сингъла, е гласът на плеймейтката. Сексоткровенията, които подгряват последващите рими, са запис на репликите на Ася по време на престоя й в риалити формата "Фермата".

Под псевдонима King V пловдивчанинът Венцислав Джамбазов записа първия си рап хит и избра именно тази прелюдия, тъй като "начинът, по който тя говори за секс, е много естествен", коментира той.

"Направи ми страшно впечатление и ме вдъхнови за песента. Асе беше много естествена и едновременно първична. Не съм имал контакт с нея досега поради простата причина, че човек не може да се добере до нея. Творчеството обаче не може да чака", добави пловдивчанинът, цитиран от "Трафик нюз". 

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари