Крисия D презентира най-новия си клип със заглавие “Надясно и чао” на 11 ноември и тази специална дата й донесе успех.

Певицата чака дълго преди да представи на публиката новия си проект, защото искаше да изпипа всичко до най-малкия детайл. След премиерата на клипа, Крисия D отправи емоционално послание в официалния си профил във Facebook.

“Благодаря на хората, които ме поздравиха и на тези, които ме подкрепиха в този важен за мен момент! Повярвайте... беше безумно трудно... всеки детайл премина през ръцете и главата ми! Благодаря на семейството ми, защото те са най-голямата ми опора... Моите родители и брат ми са най-голямата привилегия в живота ми! Благодаря за отзивите, коментарите, критиките, на всеки, който изказва мнението си! Поздравявам ви с новата си песен и дано тя успява да приповдигне настроението и градуса Ви!”



Многобройни са и положителните отзиви на почитателите на Крисия D в официалния канал Planeta Official в You Tube, които я поздравяват за песента:

“Заслужаваше си чакането! Браво на момичето, а на когото не му харесва - надясно и чао!”, “Браво, страхотна мелодия, имиджов клип... няма слаба песен това момиче.”, “Харесва ми динамиката във видеото и настроението на песента...”, “Преди да кажа за песента, искам да отбележа, че забелязвам, че Крисия е една от малкото певици, която работи над гласовите си данни и това е огромен плюс за нейната изгряваща кариера! А за песента - различен, модерен и много добър проект.”