Рап лолитката Гери-Никол спретна ударно парти за вратаря на националния отбор Владо Стоянов след победата над Беларус в световната квалификация.

Веднага след мача стражът отпраши с компания в столичен клуб, където същата вечер участие маше именно арендби сензацията.

Гери-Никол не пропусна да засипе с поздравления Владо Стоянов и ВИП-компанията му. Вратарят имаше повод да празнува и то повече от всеки друг. Освен да потанцува под ритъма на хип-хоп хитовете на варненката и да приема поздравления, стражът не пропусна сам да се пробва като музикант. Владо се снима с диджей Дамян и дори за кратко иззе неговите функции зад пулта.

Фенове в клуба отбелязват, че спортистът има музикален слух и спокойно може да се пробва като диджей, ако някой ден реши да окачи спортните обувки на пирона. Самият той обаче засега не смята да се отказва от спорта.

За успеха срещу Беларус, Владо Стоянов сподели, че не го смята единствено своя заслуга. А за опазване на мрежата суха заслуга имат всичките му колеги. "Себераздаване от първия до последния. Това е формулата да печелим точки и да радваме феновете", заяви той.