Михаела Филева е гост в предаването „Нощни птици“ тази седмица.

Зрителите ще видят истинския ѝ „портрет“ извън светлините на прожекторите този петък (11-ти ноември) от 23:30 часа по БНТ1.

Нашумялата изпълнителка ще разкаже спомени от ученическите си години в математическата гимназия във Велико Търново, ще разкрие как според нея се постига успех и усещане за щастие, ще обоснове някои основни избори в живота си, ще разкаже каква музика слуша, какво си поръчва в ресторантите по време на турне из страната, къде посреща Коледа в последно време, защо гласува на избори и как се справя с отглеждането на малкия си йоркширски териер Айра.

„Не искам да мрънкам! Искам да съм щастлив млад човек!“ - сподели Михаела Филева в разговор с водещата Искра Ангелова.



В студиото на вечерното токшоу на БНТ с нов аранжимент ще прозвучи авторската ѝ песен „Аз съм тук“, направен специално от музикантите на бенда на „Нощни птици“ Мишо Шишков и Румен Бояджиев-син. Зрителите ще чуят още две авторски песни на Вяра Панталеева и Петко Славов. Гост на китарата ще бъде Стефан Стойков.

Към част от изпълненията ще се включи и сценичния партньор на Михаела Филева – националният шампион по бийтбокс Искрен Тончев-Искрата. Заедно те ще разкажат подробности „зад кадър“ около съвместния им проект „Танцувам само за теб“. Премиерно Искрата ще представи най-новото си парче, чието видео ще бъде показано за първи път в предаването.

Към компанията от колеги, приятели и съмишленици на Михаела ще се присъединят още Венцислав Роланд – ВенЗи, китаристът Васил Крумов и танцьорката Виктория Янева. Магията на тази среща ще завърши с общо селфи и с вълшебствата, които всеки от тях си пожелава за Коледа.