Почти два месеца родните звезди са затворени в Къщата и дори и най-спокойните сред тях вече губят търпение.

Чаровната водеща Надя, която до момента се показва като един от най-овладените жители в Нови хан, днес ще сподели,че вече трудно прикрива раздразнението си от кака Лили.

Поп-фолк дивата Рени се чувства все по-комфортно в лагера на „интелектуалците” и дори се просълзи от скорошната си раздяла с тях.

Различното поведение на певицата ще предизвика остри коментари между Емануела и Миглена, а Еми ще изкаже възмущението си от Рени, заради заядливите ѝ подхвърляния за други певици от гилдията.

Последният кръг от мисия „Аз обичам България”, ще постави в ръцете на съквартирантите истинска бомба.

В кръга „Рожден ден” те ще си разменят подарък, който може да изгърми в ръцете им всеки момент, а само бързата им мисъл и общата култура могат да ги избавят от загубата на още една точка.

Big Brother ще постави и още една мисия на звездите – мисията, която ще определи бюджета им в последната седмица от техния престой в най-известната Къща.

Съквартирантите ще сложат каски и наколенки, защото ще трябва да развият голяма скорост, управлявайки ховърборд.



Двата отбора ще имат само няколко часа да изучат тънкостите на ховърборда, а кой ще бъде по-добрият тийм и ще успеят ли всички да се научат да управляват най-новата мания сред младежите, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.