Димо Алексиев, който скача в кожата на самоуверения д-р Калин Генадиев в „Откраднат живот”, се бори за живота си в Судан.

Феновете му нямат повод за притеснение – историята всъщност е част от сюжета на финалните епизоди на медицинската драма, пише ПИК.

„Д-р Генадиев ще попадне в ситуации, които няколко пъти ще поставят живота му на карта. Този етап ще го бележи душевно и визуално“, коментират бъдещето на героя от екипа на продукцията. За да представи последствията от лекарската мисия в Судан максимално и чрез външния си вид, специално за снимките Алексиев се появи с нова прическа. За рискованите ситуации, на които ще попадне Калин, ще научи първо пиарката Наталия в телефонен разговор.

И докато бившият шеф на спешното се бори за живота си, в МБАЛ „Свети Кирил” баща му Иван Генадиев ще се бори за директорския си пост с д-р Мазов. Домогването на устремения съдов хирург до директорското място няма да остане незабелязано и ще изостри до крайност отношенията му с екипа на болницата.

Междувременно д-р Захариев ще ще постави начало в развенчаването на професионализма и имиджа на съпругата си Виолета. Собственичката на лабораторията ще попадне в окото на медийна буря, която ще извади скрити доказателства и забравени тъмни сделки. Съдбата пък отново ще отведе Галя при бащата на дете й, докато Биляна ще се бори с огромните си страхове за бъдещото майчинство.