След два месеца изолация от близки и приятели някои от участниците във „Фермата“ днес получиха шанса да напишат писма до близките си.

Тъй като разполагат само с 5 плика за писма, след кратко обсъждане фермерите решиха Краси, Стоян, Тодор, Силвия и Ася да бъдат хората, които ще получат привилегията да се свържат със своите близки, пишейки им писмо.

В емоционална изповед Ася разкрива, че иска да пише на баща си, който не е пожелал да разговаря с нея преди влизането й във “Фермата”, пише ХотАрена. “Тук разбрах, че животът е твърде кратък да се сърдиш на някого. Искам прошка от баща си, ако съм го наранила с нещо”, призна Ася.

Ето какво му написа тя:

“Скъпи тате, пише ти мъжкото момиче, което познаваш, но все още с крехката душа на дете. Винаги към искала да се гордееш с мен, надявам се да е така. Знам, че ината си съм го наследила от теб. Разбрах, че човек греши доста често именно заради него. Тук е момента да се обърна към теб и пред цяла България да ти поискам прошка, ако съм те наранила с нещо. Все пак съм млада и не си давам сметка за действията и решенията си. Обичам те!“.