Плеймейтката може да се доказва като мъжко момиче във "Фермата", но все пак да не забравяме, че звездата й изгря от еротичен конкурс.

Вероятно някои са очаквали доста по-разкрепостено поведение от нея, но засега тя не бе демонстрирала подобни наклонности. И май и по-добре!

Вероятно излоцията в селския двор вече не се отразява никак положително на Ася и тя буквално е изтрещяла. До такава степен, че припозна в една от гредите на навеса, под които с фермерите прекарва голяма част от времето, пилон за еротични танци, пише Hotarena.net.



Капчикова я е ударила сачмата и се е взела за умела пол денс танцьорка, но краткото й представление е завършило със зрелищно фиаско! Както се била увила около дървения стълб, така само след секунди се озовала на земята по лице.



И това ако не е резил! Докато на Мис Плеймейт Ася показа завидни танцови умения, сега тя демонстрира явно, че не я бива в кръшните движения около закрепен кол, а и подобна греда не е най-подходящият обект за нейните мераци да доказва сексапила си, но вече ще има едно на ум, след като буквално успя да си го набие в главата.