Екатерина Дунева представи колекция есен/зима 2016 на модният бранд „Хорс Фешън Едишън“, дрехи за конна езда за състезания на грациозно модно ревю на конно-спортна база Тракиец, гр.Пловдив.

В колекцията са включени и дрехи за всекидневна и любителска езда сред природата. Особено внимание е отделенона официалното облекло по време на състезания по конен спорт, дисциплината „Прескачане на препядствия“. Прецедент в колекцията е детско облекло за състезания.

Няколко часа преди представянето на колекцията Мисис България 2015 г. Анелия Иванова заене изключително стилна фотосесия с най-новите тоалети и модели на експанзивната модна линия именно на Конна-спортна база "Тракиец" по време на финала на държавното първенство за млади коне.

За студийните снимки на Horse Fashion Edition беше поканена друга красива дама, също носителка на титлата Мисис България, а именно Александра Милтенова.



Звездното модно ревюто,в което взе участие звездата от най-гледаното предаване по БТВ „ФЕРМАТА“ Гери Дончева се състоя след оспорваната надпревара за най-добър млад кон,победил в най-много състезания през годината, която беше спечелена от 5 годишния Гресбо Джи Ер и Андрей Гочев, представител на домакините. Прекрасният 5-годишен жребец не можа да се вклчюи в снимките поради натоварената си програма, но за негова достойна по красота заместничка бе избрана породистата кобила Мара Буба Мара и белият хафлингер (среден вид пони), които сточески изтърпяха светкавиците на фотоапаратите.

За пореден път Екатерина Дунева развълнува ездачи и любители на конният спорт с изклчюително красиви момичета на сцената и все по-висококачествени и изискани облекла.

„В новата колекция представям едни от най-най-елегантните и комфортни сака които сме създавали.Моделите се отличават с луксозни и високо качествениматерии. Иновации: X-Cool Evo Материал. Яка в ярко контрастен цвят, което ще бъде хит в новия сезон.
Основна цел на марката HFE е да произвежда само най-доброто по отношение на дизайна и функционалността на най-уникални и елегантен модели професионални дрехи за конен спорт за днес и в бъдеще.“ Даде професионалната си оценка дизайнерката Екатерина Дунева, която е и дългогодишен състезател по конне спорт.

Модният бранд Horse Fashion Edition вече направи име за себе си в света на модата за езда, като се продава успешно в България, Гърция, Турция, Румъния а от скоро и в Германия.