Момичето Симона Загорова се превърна в ослепителна млада дама.

Преди два дни Симона Загорова отпразнува 20-тия си юбилей по-красива от всякога. Дъщерята на Глория може засега да няма нейния успех на музикалната сцена, но мнозина са категорични, че я задминава по красота. Рожденичката смая посетителите на хитово столично заведение, където се забавлява с приятели до зори. На красотата й обаче отново имаше шанс да се наслаждава единствено приятелят й Симеон, а множеството ухажори останаха с пръст в уста.

Снимка: Facebook

За юбилея си Симона Загорова бе заложила на доста предизвикателна визия. Когато говорим за празник, малката черна рокля винаги е точен избор и тя знае това. Нейната бе доста малка и подчертаваща вече изваяните й извивки. Отпред пък бе декорирана с цип по цялата дължина и дълбока цепка, под която се подаваха стегнатите й бедра.

Качена на висок ток, дъщерята на Глория демонстрира завидно самочувствие, както винаги. Освен предизвикателното облекло, певицата е заложила и на доста силен грим, който определено се откроява на фона на макиажа по лицето на майка й, решен предимно в неутрални цветове.

30 септември винаги е бил празник за Симона Загорова, но този път тържеството е преминало на пълни обороти, защото все пак е кръгла годишнина. През деня рожденичката е събрала роднините си на празнична гощавка в дома им. Както винаги, не е пропуснала да се щракне за спомен с всеки гости, демонстрирайки колко добре е овладяла позирането пред обектива.