"Дани Петканов емоционално е доста потиснат, но ще се оправи. На работа е и никой няма намерение да го уволнява. Не се появява на екран, за да не се разпалват излишно страсти и да не се нагнетява напрежение."

Това сподели в откровен разговор пред "България Днес" Милен Цветков. В изключително трудния за лудия репортер момент след раздялата му с моделката Александра именно неговият шеф в Нова тв и колегите му от "Часът на Милен Цветков" са хората, които го вдигат на крака.

"Когато преживява такива тежки моменти, човек не е в най-щастливото си състояние. Дани е много чувствително момче. Тежко му се отразяват такива моменти. С помощта на всички колеги ще се пребори. Помагаме с каквото можем - съвети, разкази и други истории, случили се на мен и колегите ни", разказа пред вестника уважаваният тв водещ.

Журналистът увери, че Петканов работи по нови свои проекти, но появата му на екран ще се забави. С това той отхвърли появилите се информации в други медии, че Петканов е аут от работното си място.

"Нека хубаво се осмисли ситуацията. Да мине малко време и да се уталожат нещата. Малко повече тишина е позитивна за момента. Те са млади хора, животът е пред тях и ще намерят начин да се справят с тази ситуация", обясни още Милен Цветков.

Раздялата между Петканов и бившата му приятелка Александра Богданска вдигна накрак мало и голямо. Репортерът разкри как невярната моделка му е изневерявала със заможен италианец. Във фейсбук Лудия репортер публикува снимки на Александра и чужденеца, който й бърка с пръст в устата.След разкритията за изневерите на Богданска моделката бе приета в центъра по психично здраве в столицата с нервен срив. Там брюнетката прекара няколко дни, след което бе изписана за домашно лечение с успокоителни медикаменти, разкриват нейни близки.


"Чувствам се използван, наранен и обиден. Проблемът е, че съм чувал думите "Обичам те!", "Държа на теб!" и другите тривиални неща по същото това време, в което са се случвали тези изневери. Изневерявала ми е в чужбина не с един, не с двама... Викали са я в хотелски стаи, пращали са й шофьори и таксита да я взимат...", разкри разочарованият Петканов.