Рапърът DEE е вторият участник в риалитито на Би Ти Ви „Фермата", който от екипа обявяват официално. Миналата седмица бе съобщено името на актрисата Елен Колева.

DEE е израснал в легендарния нюйоркски квартал Бронс, за който се знае, че е свърталище на много престъпни банди, но и мека на рапа. Години наред е живял в САЩ, но твърди, че винаги се е чувствал българин. Около него се носят много клюки, а една от най-пикантните е, че е имал афера с младата певица Гери-Никол.

- Дий, защо прие да участваш във „Фермата?


- Това е предизвикателство за мен. Приемам го като приключение, което ще ме срещне с готини хора. Харесва ми идеята за живот в близост до земята и връщане към традициите и бита от миналото. Мисля, че след лудото лято, изпълнено с участия и пътуване, „Фермата" ще ми се отрази добре. Ще се науча на много непознати за мен неща и определено ще е интересно.

- Как очакваш да се отрази на кариерата ти?


- Не съм пророк, но в едно съм сигурен - че ще бъда себе си на 100 процента. Хората, които не са запознати с мен и творчеството ми, ще имат възможност да се запознаем. Искрено се надявам, че участието ми в този позитивен формат ще се отрази положително на работа ми. Очаквам да ми се случат само хубави неща.

- Как ще се справиш с неприятната селскостопанска работа, която ще трябва са извършвате?

- С усмивка... да се надяваме!

- Досега работил ли си на село?

- Изкопал съм много градинки, орал съм много ниви! Не, в интерес на истината никога до момента не съм се сблъсквал с този начин на живот и със селската работа. Не съм доил крави и овце, макар че животът ме е сблъсквал с много „овце".

- Доста години си живял в САЩ.

- Живял съм повече от 20 години в Америка.

- Защо се върна?

- Върнах се от любов към родината и селскостопанската работа... И най-вече заради овцете!



- Доволен ли си от избора си?


- Нямах избор!

- Патриот ли си?

- Да. Макар че съм живял дълги години в Щатите, винаги съм се чувствал българин и се гордея с това! Патриот за мен е човек,който обича и милее за родината си, човек, който се грижи и създава в родината си. Патриот е човек, който се грижи за собствената си малка Ферма - семейство, бизнес, приятели, и така помага на родината си. Според мен човек трябва да държи на всичко, което обича.

- Подкрепяш ли избора на младите хора, които напускат страната?

- Подкрепям хората, които следват мечтите си. Но мисля, че България е много хубаво място, просто се нуждае от развитие във всяко едно отношение. Младите хора имат нужда от подкрепа, от работа, от стимул.

- Семейството ти е музикално. Самият ти съжалявал ли си някога за избора си да се занимавате с музика?

- Никога не съм съжалявал за това, че се занимавам с музика. Не аз - нея, а тя мен избра. Не съжалявам за нищо в моя живот. Всичко е така, както трябва да бъде.

- Имаш проекти с известни рапъри, били сте на една сцена с Кулио. Как виждаш българския рап?

- Българският рап определено много се развива и това ме прави щастлив.

- Кои от рапърите ни харесваш?

- Всички са добри в техния си филм.

- Познавате ли се с Криско? Какви са ви отношенията?

- Познавах се с Кристиян Талев! Нямам взаимоотношения с този човек.

- А със 100 Кила?

- Работил съм и с двамата.

- Говори се, че си най-богатият рапър в България.

- Пълни глупости! Не вярвайте на всичко, което чуете. Говореше се, че и светът свършва, но... Много неща се говорят за мен и съм сигурен, че след „Фермата" ще са още повече. Парите си ги изкарвам сам и от малък съм така. В семейството ми винаги са ме подкрепяли и са по-горди с мен от всякога.

- Какво мислиш за връзката между рапа и гангстерските среди?

- Не съм съгласен с това твърдение. Всичко си зависи от човека. Да си хитър и опитен са най-важните качества, за да може един човек да вади кеш. И не на последни място е важно колко добър си в това, което правиш.

- Може ли да има истински рап без престъпване на закона?

- Рапът не е музика! Рапът е начин на живот. Това е култура! Проблеми и лоши хора има във всеки жанр, но не е тайна,че гангстерският живот и хип-хопът вървят ръка за ръка.

- Ти имал ли сте взимане-даване с органите на реда?

- Разбира се!

- Говори се, че си имал връзка с Гери-Никол.



- Гери е страхотна! Работили сме с нея не веднъж и искрено се кефя на всичко, което прави. Освен работни не сме имали други отношения... засега! Харесвам в нея това, че е в час със световните музикални тенденции. Тя е млада, красива и талантлива.

- Какви жени те привличат?

- Харесвам всички жени! Всяка една носи със себе си своя чар, а аз имам таланта да го откривам.

- Възможно ли е да си паднеш по някоя от участничките във „Фермата"?

- Всичко е възможно!

- Какво мислиш за Елен Колева? Тя за момента е единствената сигурна участничка.

- Да си призная, не съм запознат с работата й, но изглежда готин човек. Надявам се да се разбираме с нея във „Фермата".

- Имаш дете. Какви са отношенията ви с майка му?

- Отношенията ми с майка му са уникални. Перфектни като с една съвременна мама. Сина ми е изключително интелигентно и умно дете. Той живее в Щатите и се развива. Всяко лято го прекарваме заедно. Опитвам се да го науча най-вече да е силен и искрен. И да не се отказва от мечтите си.

- Станал сте баща много млад. Искаш ли да имаш още деца?

- Бях на 20, когато станах баща. Бащинството ме накара да порасна много бързо, да се науча на отговорности и на най-висшата форма на любов. Това е най-голяма ми гордост в живота. Разбира се, че искам още деца! Децата са смисълът.

- Израснал си в Бронкс. Легенди се носят за този район. Какво беше мястото, в което си живял?

- Факт е, че Бронкс е доста екстремно място, но аз имам приятели и семейство там. Така че на този въпрос бих отговорил, че живях там повече от перфектно. Мога да разказвам митове и легенди за живота си там, но нека оставим по-интересната част за предаването!

- Искаш ли да спечелиш „Фермата"?

- Разбира се, че искам да спечеля „Фермата"! Всеки един от участниците се бори за това и аз няма да направя изключение.

- Как ще живееш в непознати, с които ще сте денонощно?

- Трудно. Силно се надявам да се сработим и да живеем добре.

- Откъде идва псевдонимът ти? Какво означава?

- От малък така ме наричат в моето семейство. Има хора, които познавам от години, а дори не знаят истинското ми име! Аз просто съм DEE!