Михаела Филева доказа, че е почти толкова добра с бормашина, колкото и с микрофон в ръка.

Певицата се включи в ремонтна бригада в помощ на свой приятел вчера, като освен нея по едно рамо удариха още гаджето й рапърът Павел, дуетната му половинка Венци Венц и неговата приятелка – бившата адреналинка Пепи Ялъмова. Усилена тренировка за бицепс обаче направиха само дамите. Докато Михаела сръчно боравеше с електрическия кошмар на всяка жена, червенокосата й сестра по расти се захвана с разбиването на цимент с шило и чук.

„Ето, да покажем, че артистите могат не само да пеят”, каза Венци във видео, което с Павел заснеха на живо по време на строителната акция. „С майсторите винаги има поне двама кибици, които да се грижат за доброто настроение с по една бира например, докато останалите работят. Ако имате нужда от ремонт в новото си място - SetaabratTochkaCom – ние измазваме, извозваме, къртим, разбиваме и каквото друго се сетите”, намигна още любителят пчелар по време на 3-минутния си клип.

Буквално минути след публикуването на интересното видео, започнаха да валят и поръчки към строителната бригада. „Елате да ми смените бойлера!”, написа фен на „Фейсбук“ страницата на Венци Венц, някои пък предложиха и „още един чифт ръце” в ремонтните начинания на звездите. Коментиралите подходиха и с чувство за хумор: „Къде я намери тая мацка. Тя буквално кърти, брат ми!”, написа по адрес на Пепи друг почитател на бързите рими.

Докато не са заети покрай ремонтните дейности в апартамента на свой приятел, Ялъмова и Венци са ангажирани с грижите за новите си домашни любимци. Преди по-малко от месец влюбената двойка се сдоби с цял кошер от 20 000 пчели.