Певицата споделя, че няма страхове и се чувства спокойна и уверена, 2 години след като се разделя с „Пайнер“.

„Аз взех максимално, преживях всичко и всичко приключи там. Бях на едни от най-добрите условия, чисто финансово. Имах свободата да си изказвам мнението, макар че на някой може да не му е харесвало. Винаги съм била себе си - и тогава, и сега. Ние сме си били полезни в един момент, но отношенията ни приключиха и не може да продължат нататък. Не съм сърдита на никого. Няма обида у мен. Благодаря за всичко, което съм преживяла“, отсича Камелия.

По въпроса за безкрайните спекулации и изказванията на Камелия за Преслава, Огън момичето на поп фолка е категорична:

„Лично към нея нищо не съм казвала. Когато са ме питали за награди, съм казвала кой мисля, че ще спечели. Това не е лично към нея, а защото познавам бизнеса. Това, че някой се е припознал и се обижда, си е негов проблем. Аз съм си дала мнението по даден бизнес въпрос. Харесвам я като глас и изпълнител, но не мога да скрия и нещата, които не ми харесват. Просто това си е лично мнение. Но не говоря за нея като човек, защото не я познавам като такава. Не ме интересува ничий личен живот. Говорихме си веднъж, когато се засякохме в едно заведение заедно да пеем. Казахме си "Здравей". Явно някои хора просто няма какво да си кажат. След това се видяхме в един фризьорски салон и отново се поздравихме със "Здравей". Животът ни среща с различни хора и с някои просто нямаме какво да си кажем. Това не прави другия човек лош“, мъдро заявява певицата.

Ками хвърля и светлина около клюката, която твърди, че е взела страната на Галена във войната й с Преслава и, че двете не могат да й стъпят на малкия пръст по броя на участия.

„Звучи ми доста несериозно, ако някой е повярвал в такава информация. Мога да говоря единствено за себе си. Не знам тяхната ангажираност, за да се сравнявам с тях. Всеки си е добър и всеки печели толкова, колкото работи. Не ми е работа да броя парите на хората. Не е и в стила ми да се сравнявам. Мога да изкажа лично мнение, но няма как да се случи да казвам кой е по-по-най“.
Камелия е почивала няколко дни през лятото и сега е готова да работи на макс.

„Не обичам дългите отпуски, защото повече ме натоварват, отколкото да ме заредят. Обичам да почивам максимално 5-6 дни и вече съм готова - аз съм от бързозареждащите се батерии. Направих вече доста солиден тен, защото продължавам да се пека без бански. Иначе си пускам снимки само с бански“, смее се звездата.