Теодора Духовникова показа секси тяло край басейн на селска къща, видя Lifestyle.bg.

Феновете веднага разконспирираха локацията на актрисата и се оказа, че тя е на почивка в Боженци.

“Айде малко бюти от Балкана, че тая политика не се издържа…“, написа Духовникова под фотоса.

Тя е от звездите, които коментират в социалната мрежа политическата ситуация в Турция. Ето какво е мнението й за събитията в южната ни съседка.



Всъщност обичам Турция . Ако има нещо, което да ме държи изправена и над всичките ми страхове и гняв срещу исляма днес , това е тя. Парадокс.. Познавам я. Разбирам я. Оплели сме се. История. Кръв. Бабите и дядовците ни и тези преди тях. А когато познаваш и разбираш, по-малко те е страх. Опитвам се да разбера Сирия, Ирак, Иран и да съм добра, но ми е по-трудно. Признавам. С Турция не ми е .

Комшу, както се казва, кибрит, кьопулу, адаш, чорба, таман, гидия .Когато беше истерията робство или владичество, се ядосах най-вече на това , че като на дебил се опитваха да ми вменят спешна ревизия и толерантност. Към какво ? Не ми пречи да си пея Даваш ли даваш Балканджи Йово и да прекарам последният месец от първата си бременност с Рукие,Сание и Доди и другите ми приятели мюсюлмани от Дряново, сам сама и те, и после да си оставя да ми гледат детето , както малко хора са го гледали с такава любов и грижа .

Всеки път , когато изпитвам гняв и дори омраза към исляма днес, се сещам за тях , за Рукие, Сание, Доди, за мюсюлманите в България, и това ми помага. Успокоява ме . Много повече, от всяка про толерантна журналистическа пропаганда и милозливост . Та, днес, когато наистина ме е страх, единственото нещо , което ме държи нормална и стабилна , е това , което познавам, което разбирам , и това е Турция, три синджира роби, да, и възродителния процес, и всичко така присъщо на жестокостта на историята, но все пак .... мое някак си ...

По наследство и памет . Колко харесвам Истанбул, няма смисъл да пиша , има ли нормален човек, който да не харесва един от градовете на градовете ? Исках само да кажа, че ми е много, много важна Турция, не в геополитическия, а в моя личен, човешки пъзел. Съдба .

p.s Има ли начин да дойде Денерис Таргериан с драконите, и да се приключи веднъж завинаги с тая мачовщина в политиката днес, че вече не се търпи.