Само преди броени дни Мария поднесе най-новия си музикален проект на публиката -”Обичам да те режа”.

Песента е със специалното участие на рапъра Dee и вече се очертава като един от хитовете на Лято 2016. Само за 6 дни след премиерата си парчето вече събра гледаемост от над 300 000 в Planeta Official в YouTube и има запазено място в плейлистите на DJ-те в клубовете. Самата Мария е много щастлива от успеха на “Обичам да те режа”, а в интервю за предаването ”Фолкмаратон”, което вече е в онлайн версия, тя признава, че активно се включва във всеки един момент от работата по своите проекти - музиката, текста, видеоклипа и стайлинга.

“Има моменти, в които като започна да подготвям нещо, сън изобщо не ме хваща, спя по два три часа”, откровено признава Мария и допълва: “Много е трудно толкова много години да приковеш вниманието на публиката, защото пазара е пренаситен от желаещи и можещи”.

Мария допълва, че според нея новите имена са интересни със самото си присъствие, а изпълнителите, както е тя в частност – вече 16 години на сцената, трябва добре да обмислят проектите си, защото публиката очаква от тях нещо различно, оригинално и модерно, представящо новите тенденции, както в музикално, така и във визуално отношение – видеоклип, стайлинг и т.н.

Източник и сн.: Planeta.tv