Деси Слава се изпокара с всички, включително и с феновете, заради младия си любовник Благой Найденов. Певицата, която през последните месеци скандализира общността с връзката си с 18 години по-младия от нея боксьор, тотално си е загубила ума от любов и не се интересува от друго освен от него.

Деси брани със зъби и нокти любимия, като не дава и дума да се издума нито против него, нито против отношенията им. Блондинката и младото лъвче са неразделни и не спират да демонстрират силната си връзка навсякъде. Поведението им обаче явно е раздразнило и най-големите й почитатели, които не спират да я заливат с хапливи коментари, че спи с момче, което може да й бъде син, пише "Всеки ден".



"Падаш си по връстници на сина си Майки? Що за извратена жена си ти? Деси, на всички падна в очите с тия твоите изпълнения?“. Такива забележки напоследък са неизменна част от ежедневието на певицата. В повечето случаи тя мълчаливо отминава подобни изказвания и злостни нападки, но на последните не издържа и даде воля на гнева си.

„Ще си падам по когото си искам! Това някакъв проблем ли е за вас? Оставете ме да си живея живота, както намеря за добре, и спрете да се бъркате! С кого съм, си е само моя работа!“.

Така певицата захапа недоброжелателите си в социалната мрежа, които не спряха да я плюят в коментари към една от снимките й с Малката Кобра. По-късно, усетила, че е стигнала твърде далеч, изтри разговора.