search icon
search icon

20 бона за Зуека и Рачков

Водещите на хитовото предаване се раздадоха до краен предел през последните три месеца

С по 20 хил. лева по-богати ще си тръгнат Зуека и Рачков от шоуто "Като две капки вода".

Водещите на хитовото предаване се раздадоха до краен предел през последните три месеца на сцената, но това определено си заслужава.

За да съберат висок рейтинг, Зуека и Рачков правеха какви ли не маймунджилъци. Двамата се съблякоха по боксерки и изтърпяха още куп гаври със себе си. За всичко това са щедро възнаградени от продуцента Маги Халваджиян. Въпреки че често в ефир дори шефът им отнася подигравателни коментари, всички смешки са по сценарий. Маги харесвал идеята двамата да се шегуват с абсолютно всички в предаването, дори с него.

Заради добрата си работа за този сезон ще получат и повече пари. В предните издания те получавали заплата, която всеки месец Маги така или иначе им дава. Сега са получили отделен хонорар само за изявите в "Капките". Банковата сметка и на двамата расте с всяка изминала година.Освен в проектите на Халваджиян Зуека и Рачков получават и солидни суми като водещи на частни партита. Те са най-желаните лица за всякакви мероприятия. Неслучайно Рачков бе водещ на сватбата на самия министър Божидар Лукарски, за което също е получил добра сума. Именно защото не се оплакват от финансови трудности, Зуека и Рачков засега са изоставили на заден план ангажиментите си в театъра.

Димитър не играе от години, а Зуека също разреди изявите си, след като се раздели с бившата си жена Нина Димитрова и напусна театър "Кредо". В момента и двамата се подготвят за финала в понеделник. Дори предупреждават всички близки приятели, че поканите са раздадени и не могат да вкарат никой в залата. Очакваната битка за първото място в шоуто между Калин Врачански и Поли Генова ще достигне кулминацията след броени дни.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари