Мара Отварачката изтрезнява след алкохолни запои и реанимира с домашна лимонада и шкембе чорба, видя с очите си репортер на „Всеки ден". Миньончето на фолка е имало участие в Пирдоп преди няколко дни, след което се озова в кафене в центъра на Копривщица.

Фолкаджийката беше заобиколена от поне 5-6 души, двама от които охранители. Мъжа й Християн Гущеров го нямаше в обкръжението й, нито щерка й Марая. „Леле, изглежда много зле! Аз имам такъв вид, когато препия и на следващия ден не знам къде се намирам!", коментираха потресени от неадекватното състояние на Отварачката. Тя се беше прикрила зад огромни черни очила и сърбаше само лимонада и шкембе. Последното е изпитана рецепта за изтрезняване, пише ''Всеки ден''.

Супата възстановява загубените от организма соли, протеини и минерали. Запознати твърдят, че то трябва да е мазно, кисело и много люто, за да има още по-голям ефект. Пък и както се казва: „като се чувстваш като чорба - само чорбата ще те оправи". Явно Мария следва това правило. Изпълнителката на „Твоят град" гледаше да не се набива на очи, но компанията й привличаше внимание с това, че беше настанена на маса за 4 човека, а те бяха почти двойно повече хора.

„Явно Гущеров се грижи за доведената си дъщеря и е по-добре Мария да не я мъкне с нея по хотели, а на следващия ден да гледа майка си безпомощна", коментираха отсъствието на единствената наследница на заралийката. Госпожа Гущерова е известна с това, че уж не пие и спазва железен хранителен режим, но сама е признавала, че веднъж в седмицата си позволява да се тъпче с вредни храни и явно с алкохол.

„Е, нормално е да пийне повече, а тя е дребна и е възможно дори и от едно уиски да й е зле", защитават я част от феновете й.

Снимка: Фейсбук