След като в публичното пространство преди време се появи информация, че е имал заигравка с Николета Лозанова, сега наяве излезе друг негов флирт. Най-красивата омъжена българка за 2016 г. Десислава Крайчева призна пред "България Днес", че световноизвестният португалски футболист я е свалял и се е опитвал да я вкара в леглото си в продължение на 3 месеца.

Моделката и играчът, по който въздишат поне половината жени по света, се запознали преди няколко месеца в Лос Анджелис, където Десислава била на почивка в компанията на съпруга си. "Беше късно през нощта, когато забелязах, че самият Кристиано Роналдо тича по стълбите на 60-етажния хотел, за да поддържа форма. В един момент изглежда е приключил с тренировката, защото реши да се прибере към стаята си с асансьора. Вътре бях аз и буквално загубих ума и дума, когато го видях", спомни си Крайчева. И допълни: "Напълно онемях, а той ми поиска номера на телефона, за да се опознаем. Цяла вечер след това ме кани да излизаме, но аз така и не откликнах". Двамата си комуникирали за среща в местния клуб XS, но не се стигнало до лично виждане.



"През следващите 3 месеца продължихме комуникацията си и той много настоятелно ме канеше да му гостувам в Мадрид, за да се видим отново на четири очи. Естествено му отказах, защото съм омъжена и няма как да изневеря на мъжа си, пък било то и с Кристиано Роналдо", каза още Крайчева. Тя е останала с впечатление за него, че е много амбициран атлет - докато други хора от обкръжението му са се напивали и забавлявали в хотела, той е предпочел да тренира, изкачвайки стълбите на сградата.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук