search icon
search icon

Елен Колева остана без пари и спонсори

Тя буквално се чудела как да свързва двата края

Елен Колева е изправена на ръба на оцеляването благодарение на краткотрайната си, но фатална връзка с писателя Калин Терзийски.

След скандала с тази злополучна любовна история актрисата за отрицателно време останала без пукната стотинка, пише „Всеки ден“. Тя буквално се чудела как да свързва двата края, защото всичките й потенциални и реални спонсори се оттеглили от нея и я оставили да се оправя сама с живота.

Така останала без пари, без работа и само вроденият й оптимизъм й давал сили да продължава напред. Актрисата преди около два месеца обяви, че през март щяла да се отдаде на медитации на модерния сред елита остров Бали. Това пътуване обаче така и не се състоя поради липса на средства.Вместо да се припича на тропическия остров, тя си остана в студена София. И като нямаше какво друго да прави, се разтърси за работа. Нейни приятели успяха в последния момент да й уредят роля в спектакъл – нещо, което отдавна не й се беше случвало.

През април тя има премиера във Варна с представлението „Застреляй идиотите“. От него обаче не очаква да припечели кой знае колко. Затова продължава да си търси спонсор.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари