Тази седмица във втората част на “Автограф” гостува Джордан. Певецът признава, че се чувства много добре в музикална компания “Пайнер”.

“Чувствам се много на място. Всичко засега върви повече от добре и съм предоволен от развитието на нещата. Зареден съм с много хъс и желание за работа, а също така и да надграждам това, което направих до момента,” казва Джордан.

Певецът избира да работи с музикална компания “Пайнер”, защото смята, че тя предоставя възможност на един изпълнител да покаже истинския си потенциал и да разгърне на сто процента това, което може. Според него това е единствената музикална компания в България, която предлага такива условия на един изпълнител, а те са от съществено значение за бъдещото му развитие.



“За един изпълнител е страшно важно да има подкрепата на своята музикална компания. Да усеща гърба, който застава плътно зад теб и ти дава възможност да се изявиш, да се покажеш и на концертната сцена. Това е най-доброто решение, което съм взимал в живота си и съм изключително благодарен за дадената възможност.”

Певецът се надява до месец да представи и третия си сингъл, откакто е в “Пайнер”. Иска да следва тази линия, която налага до момента.

“Мисля, че тя е успешна и хората я харесват, така че ще продължавам да им давам това, което искат те. Съдя и по участия, съдя и по реакциите на хората, когато се срещаме. Харесва им това, което съм направил - “Всичко с теб” и “На колене”, така че ще гоня тази линия - комерсиални, бързи, клубни песни, различни една от друга, на които хората да се забавляват, да си отпуснат душите и да се кефят максимално. Аз много държа да участвам в процеса на създаване на една песен, защото мисля, че имам заложен в себе си усета към музиката и това, което аз искам да правя. Бих искал моите песни да се отличават и да имат свой почерк и смятам, че към това трябва да се стремят всички колеги, защото иначе рискуваме песните ни да звучат еднакво,” казва още Джордан в “Автограф“.

Източник и сн.: Planeta.tv