Галена вече се подготвя за своето презокеанско турне, което отложи миналата есен заради големия концерт за рождения ден на компания “Пайнер” в “Арена Армеец”.

Концертният тур стартира с две изяви в Канада. Първата спирка е Монреал. Тя ще пее пред публиката там на 18 март, а билетът струва 40 долара.

На следващия ден носителката на приза "Музикален идол на 2015 година" ще пее в банкетна зала “Св. св. Кирил и Методий” в Торонто.

Прочутият клуб “Ембарго” в Кейп Код - САЩ, ще бъде домакин на концерта на звездата на 20 март.



Следват срещите със сънародниците ни в Ню Йорк и Чикаго, които са на 25-и и 26-и март. Концертите на Галена в Денвър, Тампа, Лас Вегас, Сиатъл и втори в Чикаго ще бъдат съответно на 1, 2, 5, 8 и 9 април.

"Тъй като вече съм гостувала в Америка, знам какво ме очаква. Спомените ми от първото гостуване са невероятни. Сега знам, че ще бъде още по-страхотно, защото малко или много съм запозната какво искат хората там, пък и все пак са минали 5 години, издала съм толкова много песни, които със сигурност и там искат да чуят" - казва певицата и признава, че благодарение на интернет много голям кръг почитатели знаят за нея и песните й.

"Този път съм с мой колега - Иво Моллов, който е композитор, страхотен музикант и цялата програма ще бъде изнесена на живо. Това е изненадата тази година. Той е бил много пъти в Америка с мои колеги. Като цяло се очертава едно незабравимо турне" - подчертава звездата на "Планета", пише signal.bg.

сн.: Фейсбук