Моника Валериева е бременна и умува дали да задържи детето.

Само преди седмица сексапилната брюнетка е посетила гинеколог в частна столична болница, който потвърдил наличието на плод в утробата й. За баща на бебето е спряган приятелят й Христо, милионерски наследник от Пловдив, но засега бъдещите майка и татко не бързат да категоризират събитието като щастливо или нещастно.

Според някои светски сайтове красавицата чака дете от милионера Христо Сираков, известен като Ицо Стоте Манекенки. Според „Всеки ден” обаче става въпрос за съвършено различен Христо, който е на възраст под 30 години.

В началото на март Моника забелязала, че месечният й цикъл закъснява. Бившата любовница на Валери Божинов сметнала, че това се дължи на хормонални проблеми, стрес или просто не е изчислила с точност кога трябва да й дойде. След като обаче цикълът така и не се появил, тя с туптящо сърце си купила тест за бременност, който се оказал положителен. За да разсее съмненията си, Моника веднага хукнала при личния си гинеколог, който с преглед и кръвен тест потвърдил на миската, че е бременна в седмата седмица.

Дилемата в главата на Валериева се зародила още със затварянето на вратата на лекарския кабинет. Хубавицата била в пълно неведение какво да прави с детето в утробата си – да го задържи или да го премахне. За вероятен татко е спряган приятелят й Христо, с когото моделката излиза от няколко месеца. Риалити героинята споделяла пред приятелки, че скоро след старта на връзката й с милионера, двамата започнали да правят любов без презерватив, тъй като си имали доверие.

Пловдивският бохем и паралия обаче не бил очарован от новината, че пак става баща, а и родителите му никак не били очаровани от снахата, заради което везната натежала в полза на идеята бебето да се премахне. Най-практично, но не и най-здравословно, е решението за аборт, коментират запознати.

Зад гърба си обаче Моника на два пъти е премахвала бебе от утробата си. През 2011 г. дупнишката красавица е прекратила бременност след връзка с неподходящ човек. След това пък, на 10 март 2012 г., Моника е посетила дежурния гинеколог в болнично заведение в центъра на София, където по време на извършената ехография на пациентката е установен деформиран плодов сак без данни за сърдечна дейност. На прост език това означава, че зародишът е спрял да се развива, което наложило принудителното му отстраняване.

„Всеки следващ аборт я застрашава да остане бездетна. Трябва да реши дали го удари през просото или да стане мама”, споделят хора от близкото обкръжение на мъжемелачката.