От днес в продажба са билетите за представлението на известния влогър в Зала 1 на НДК

„Изкуството да бъдеш мързелив” – стендъп комеди на най-известния български влогър Емил Конрад ще зарадва почитателите му на 1 октомври 2016 г. от 16:00 часа в зала 1 на НДК. Националният дворец на културата (НДК) подкрепи най-популярния български влогър за първото му представяне на голяма сцена.

Почитателите на влогъра ще могат да гледат на живо своя любимец. Очаква ги обичайната порция свеж, непринуден и заразителен хумор. А дали Силвето ще се присъедини към него и какви още изненади е приготвил той, ще узнаете на 1 октомври в НДК. Билети за шоуто може да откриете на касите на Билетен център - НДК и ticketportal.bg.

Емил Конрад е най-популярният български влогър. След издаването на дебютната му книга – „Нещата, на които не ни учат в училище”, която се превърна в издателски феномен на 2015 г., последователите му в социалните мрежи нарастват с огромни темпове. Понастоящем има над 287 хиляди фенове във Facebook и над 215 хиляди абонати в YouTube. Продажбите на книгата му към момента са близо 50 хиляди екземпляра. Близо 30 хиляди развълнувани почитатели се срещнаха с Емил по време на двете му турнета из страната през 2015 г.