Синът на Мария Силвестър е чистият пример, че когато родителите се карат, децата страдат най-много.

9-годишният Давид е в центъра на грозна война, която водят майка му и баща му, научи „Всеки ден". Залогът е правото на попечителство.

Детето в момента е при майка си, като има право и на срещи с баща си Силвестър Силвестров. Той обаче не бил съгласен да е със сина си само от време на време. Говори се, че смятал да оспорва в съда решението за попечителство, за да вземе момчето за постоянно при себе си. Още отсега подготвял почвата, твърдят запознати.

В момента Силвестър имал една единствена цел - да очерни името на доскорошната си съпруга, за да й отмъсти за развода и да вземе сина им при себе си. Източници на „Всеки ден" издадоха, че актьорът се чудел каква интрига да заплете, за да подлее вода на Мария. Именно той пуснал слуха, че водещата на „България търси талант" се е свалила с Асен Блатечки, който е в журито на предаването.

„Асен действително има закачка с Мария, но Силвестър нарочно раздуха всичко, за да й направи мръсно. В края на краищата тя вече е свободна жена и може да спи с когото си иска. На него не му прави чест да й рови в чаршафите", коментират хора от шоуто.

Според тях нараненият съпруг нямал мярка в стремежа си да обиди Мария и да й вземе детето. Самият Силвестър твърди, че с бившата му жена са в добри отношения и уж се чували и виждали всеки ден заради момчето. Според източниците на „Всеки ден" обаче това е опашата лъжа за пред обществото. В действителност двамата родители били в ужасни отношения, и то основно благодарение на бащата.

Той не можел да преживее, че Мария вече не го обича. Открай време се знае, че Силвестър е лудо влюбен в нея от момента, в който я е видял за първи път. Тя обаче винаги е била по-хладна. Актрисата сравнително лесно преживяла развода преди повече от година, докато той все още се надявал да стане чудо и пак да се съберат.

Като виждал обаче, че Мария е безразлична към него и поддържа само делови отношения, се разкъсвал от яд и ревност. Ето защо ползвал всеки повод, за да я клевети. От това най-много страдало детето им. Момчето и без това преживяло тежко развода на родителите си. Сега пък му се налага да се справя и с постоянните атаки на баща му към майка му. Ако двамата отново влязат в съда, за да оспорват попечителството, детето ще е съсипано, смятат близки до двамата бивши съпрузи.