Остават Ви броени дни до края на финалното гласуване на 29 февруари, което ще определи кои са отличниците за 2015 година.

Доста интересни са лентите, които намериха място в категорията “Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип през 2015”. Съвсем заслужено Галена е номинирана за своя мини-филм “Една жена”, в който демонстрира истински актьорски талант.

Емилия и Борис Дали също конкурират професионалните аткьори със своята игра във видеоклипа “Обичай ме”.

Две прекрасни дами, Кали и Емануела, спечелиха вашите овации за превъплъщението си в “Хайде, вдигни й”. Теди Александрова накара да говарят за нея и се превърна в хит за кратко време, показа качества и като актриса в “Чалга пеперудки”.

Фики и Азис са двама изпълнители, които нямат нужда от представяне, очевидно и двама прекрасни актьори в “Блокиран”. Последната лента, “4 червени луни”, е отличена заради актьорския талант на главните действащи лица, Цветелина Янева и 100 кила.

Не забравяйте, че церемонията по връчването на 14 Годишни музикални награди на телевизия “Планета” е на 2 март. Дотогава може да дадете своя глас на официалната интернет страница на телевизия “Планета".

Източник и сн.: Planeta.tv