Щастлива вест за фенките на Орлин Павлов и Калин Врачански! След кратка телевизионна пауза двамата разбивачи на женски сърца отново ще грейнат на малкия екран. Те влизат в шоуто за двойници „Като две капки вода", което ще се излъчва от пролетта по Нова тв, пише „Всеки ден". В него, с рекорден хонорар, ще участва и фолк звездата Преслава, която ще хване интереса на мъжката част от аудиторията.

Говори се, че продуцентът Магърдич Халваджиян не се е бръкнал кой знае колко, за да привлече Врачански. Той, макар и секс символ, напоследък няма ангажименти в телевизия и заради това славата му постепенно намаля, а портфейлът респективно изтъня. Затова Калин се навил лесно да влезе в предаването с оглед на бъдещите ползи от участието му в него. Той очаква благодарение на шоуто личният му рейтинг отново да скочи, а оттам - и приходите. Още повече че е добър комик, така че най-вероятно публиката ще го хареса на сцената на „Капките".



Орлин Павлов също открай време бил фен на предаването, а и в артистичните среди то минава за престижно и интересно шоу. Докато участие в „Биг Брадър" например се смята за голямо падение", на участие в „Капките" се гледа с много добро око от повечето артисти.


Преслава обаче се оказала много висока топка за клана Халваджиян, говори се сред телевизионерите. Твърди се, че за да я привлече в шоуто си, Магърдич й обещал колосален хонорар, какъвто досега не е плащан на нито един участник в родна телевизионна продукция. Той щял да й брои четвърт милион и по този начин да я превърне в най-скъпоплатената българска риалити звезда. Ако обаче й даде по-малко, певицата няма да има причина да влиза в шоуто. Тя печели огромни хонорари от участия, от които ще трябва да се лиши, защото репетициите за „Капките" отнемат много време и заради тях звездата няма да може да гастролира по кръчмите.

Интерес към предаването досега са изразявали младата актриса Евелин Костова, която участва в „Столичани в повече", утвърденият й колега и мим Ники Сотиров, както и много други родни звезди.

Сн. Фейсбук, заглавна сн. Костадин Кръстев Коко, ФБ