За да се покори сърцето на една дама преди столетия са изнасяли серенади, а днес поднасят колекцията “Payner Love Ballads”.

Ако бързото парче вдига настроението ти, то баладата се вкопчва в сърцето ти и открадва душата ти. Затова изпълнителите пристъпват към записа на всяка балада като към свещенодействие. 11 красиви любовни балади, събрани заедно и издадени от музикална компания “Пайнер”, са голяма магия и действат завладяващо на всеки. Като правило, в основата на всяка балада лежи едно самопризнание. От тази позиция, новата компилация “Payner Love Ballads Vol.5” е едно надникване в душите на 11 от звездите на “Пайнер”, сред които са Емилия, Деси Слава, Есил Дюран, Кали, Гергана, Константин, Борис Дали и др. Чувствени музикални откровения на утвърдени, но и на млади изпълнители като: Фики, Джулия, Теди Александрова, Карлос.

Хубава балада се ражда трудно, затова в компилацията са събрани най-добрите балади, създадени от февруари 2015, до януари 2016. За качествата на подбраните песни е показателен и фактът, че са сред номинираните за Годишните музикални награди на телевизия “Планета”. В компилацията има и уникален случай - дуетната балада на Емилия и Борис Дали “Обичай ме” е с четири номинации: за балада, за дует, видеоклип и артистично присъствие на двамата изпълнители в лентата. Започнахме с твърдението, че любовната компилация на “Пайнер” омайва женските сърца, а дали тази магия влияе и на мъжките, не е напълно доказано, но нищо не пречи да опитате.

Източник и сн.: Planeta.tv