„Смесица от смях, въздишки и сълзи, които разказват за опитите и възможността да се справиш с възрастта и старостта” - това е спектакълът „Четири“, чиято премиера ще бъде на 22 и 29 февруари в Нов Театър – НДК.

“Четири” е най-новата театрална продукция на Национален дворец на културата. Режисьор на представлението е Ивайло Христов, а в ролите ще видите СТЕФАН МАВРОДИЕВ, ПЛАМЕНА ГЕТОВА, МЕГЛЕНА КАРАЛАМБОВА и МАРИН ЯНЕВ. Сценографията и костюмите са дело на Марина Янева, преводът е на Харалампи Аничкин.



Пиесата разказва за четирима пенсионирани световноизвестни оперни певци, живеещи по една или друга причина в старчески дом, където търсят спокойствието и възможността да се влюбват в света около себе си, всеки ден по различен начин. Тук ще се срещнете с педантичният и изряден Редж, веселият и умен Уилф, волната и добросърдечна Сиси и изтънчената и загадъчна Джийн.

„Четири” е спектакъл за възможността да се вгледаш с любопитство и наивност в човека до себе си, дори когато си на 70 и въпреки присъдата на живота да си готов да живееш всеки ден като за последно.

„Това не е старчески дом, а лудница!” – не се страхувайте, а полудейте от смях заедно с тези персонажи, които те заразяват с любов към живота и те вдъхновяват да живееш като тях – 22 и 29 февруари в Нов Театър – НДК.

Билетите са на цени от 10 лв. и 8 лв.