Дамян Попов посрещна 29-тия си рожден ден в компанията на своите най-близки приятели.

По традиция Анелия пристигна на партито заедно със своята дъщеря Ивон, която не пропусна да направи няколко “селфита” с Крум. Поп певицата Светла Иванова пък успя да изненада Дамян с нестандартен подарък, който обаче остана в тайна дори и за гостите на рожденика. Дуетната половинка на певеца - Миа бе придружена от своя съпруг, театралния режисьор Богдан Петканин. Партито уважиха още и вокалът на Дани Милев Бенд- Нел, поп певците Лазар Кисьов и Иво Парпулов.

Музикалният продуцент на Дамян - Калин Димитров не пропусна да уважи празника.



“С толкова приятели, човек не може да не се чувства щастлив, изпращам една много интересна година, наситена със супер емоции, пътувания, музикални срещи”, споделя изпълнителят и допълва, че обещава през новата година той да е много по-продуктивен

Традиционно Коледните празници Дамян Попов ще посрещне в домашна обстановка, а навръх Нова година той заедно с Миа ще бъдат част от празничния концерт в центъра на морската ни столица. Освен с поп тандема, жителите на Варна ще имат възможността да се забавляват и с трио Сопрано, Силвия Кацарова, Графа, Криско и др.

Източник и сн.: Planeta.tv