Деси Слава още от детските си години се е насочила към музиката и не след дълго е осъзнала, че има дарба.

"За музиката... може би бях на 14 години, когато започнах да ходя по конкурси. Бях започнала да осъзнавам, че явно имам талант, защото печелех всички конкурси, имах непрекъснато награди. Реших, че това е моят път. Осъзнах, че това увлечение към музиката ще заеме специална част в моя живот. Започнах да усещам удовлетворението, докато пея, и удоволствието, което изпитваха хората, докато ме слушаха" - разказва тя пред "24 часа" и допълва още за музикантския си път:

"Когато започнах и да изкарвам пари от това, бях на 16 години и започнаха сватбите с оркестър “Раднево”. Е, тогава вече бях сигурна, че пеенето ще е моя професия. И не съжалявам - напротив. Музиката е моят път и това е завинаги. Как да спра, когато не мога без музика и когато хората искат от мен да пея? Това е мисия. Имало е моменти, в които нямам песен. Тормозя се, чудя се и си казвам: Ей, трябва да работиш, трябва да изкараш песен, дължиш го на феновете си. Също така е имало моменти, в които имам 3 или 4 готови песни и се чудя какво да пусна. Допитвам се до феновете - аз съм това, което съм, благодарение на тях. Клише, но факт. Когато усетиш любовта и отдадеността на хората, няма как да не им отговориш със същото".



Как ще прекара предстоящите празници и дали тя се грижи за празничното меню, ето какво споделя звездата на "Пайнер":

"На Нова година съм на работа, както всяка година в последните 20 години. Но на Бъдни вечер ще съм вкъщи. Сестра ми Ина, която живее в Швейцария, сега е тук. Сестра ми Ния също ще е с мен и Майки. Майка ни е в Лондон и няма да може да си дойде, но ще се чуем надълго и нашироко с всички роднини. Ще готвя със сигурност, обичам постните чушки с боб, както и коледната баница на следващия ден. Другото още не сме го разпределили. Не правя компромиси - на Бъдни вечер отказвам ангажименти, но на Нова година винаги съм на работа. Тази година ще съм на площада във Велико Търново и след това в Калояновата крепост, заедно с Галена. Предполагам, че Майки ще е с мен и ще съчетаем полезното с приятното".

*Деси Слава, Галин и Галена

*Майки

Източник: Signal.bg, Сн.: Фейсбук