Седмица след концерта на „Пайнер” в „Арена Армеец” феновете в социалните мрежи не обсъждат качеството на звука и шоуто, а вталената фигура на Ивана.

Певицата пусна с известно закъснение снимки от подготовката си в бекстейджа на залата, а от близкия план става ясно, че има излъчване на гимназистка. „Трябва да е свалила поне 20 кг, евала за волята!” и „Голямо сърце и глас във все по-елегантно тяло” са част от коментарите на почитателите й.

Пълното преобразяване на Ивана се дължи на специален хранителен режим, който й изготвила диетоложка от Австрия. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи” получила прекроеното си меню във вайбър.

„Залагам на хранене на малки интервали и така никога не чувствам глад. Количеството е точно определено. Тя ме накара да си купя много мъничка електронна везна, която постоянно нося. И да ме видите как цял месец се разхождах с купички в хладилната чанта. Където и да ходя – било в студиото, или за снимки на клипове, нося чантата с мен. Научих се, че сутрин трябва да закусвам и сама да си приготвям храната”, сподели за „Монитор” звездата.

Покрай промяната на хранителните си навици Ивана открила тайната на смутито, както и на плодове като авокадото, което приготвя на мус с черен пипер, лимон и магданоз. „Намазвам го върху половин филийка немски черен хляб, става за междинна закуска, която засища”, издава гордостта на Айтос.

Снимки: Булфото