Близо 10 хиляди се събраха в столичната Зала Арена Армеец, за да отпразнуват 14 рожден ден на телевизия “Планета” с любимите си изпълнители от ефира на музикалния канал.

Силно и наситено с патриотичен дух бе началото на концерта, поднесено от Ивана и Трио – Сопрано, които изпълниха емблематичната българска песен “Облаче ле, бяло” в своя версия.

Веднага след това на сцената се качи Яница, която поздрави публиката с тоталния си летен хит “Грешната”, а Борис Дали и Райна също заложиха на вече наложени заглавия, които представиха през 2015 година.

Своя дебют на голяма сцена направи едно от новите имена в музикална компания “Пайнер” – Джулия, която представи за първи път песента “Ще се върна” и даде заявка за обещаващо бъдеще на музикалната сцена. Роксана не пропусна да си направи селфи с многобройната публика в залата, под звуците на едноименния си хит.

Трио Сопрано и Устата представиха съвместния си проект “Усещам те” с ефектно светлинно шоу, което успя да привлече вниманието на публиката и обра овациите й.

С много адреналин и в перфектна форма на сцената се появи и Татяна, която изпълни микс от хитовете “До три” и “Да сме квит.” Сред най-аплодираните млади имена по време на концерта бе и Теди Александрова, която веднага вдигна градуса на купона с “Дай ми свобода” и “Много ми е луд”. Ефектна бе и появата на Ваня, която изпълни “Цунами” с оригинално сценично представяне.

Емануела бе бурно аплодирана от публиката, която се забавлява под звуците на първия й проект, направил премиера в ефира на телевизия “Планета” – “Сменяй ме”. Първата поява на Фики бе съпътствана с многобройни аплодисменти от публиката, която запя в един глас с изпълнителя песента “Джале, джале”.

Константин поздрави гостите в Арена Армеец с “Болка в минути” и “От утре ще е друго”, а Емилия – с Питбул. В първата част на спектакъла Кали представи “Копие”, както и дуета с Емануела – “Хайде, вдигни й”.

Появата на Галин предизвика бурни овации, а след него Малина отново успя да завладее всички гости с оригинална сценична концепция и подбор на песни.

За първи път подобен тип спектакъл предложи на зрителите изпълнения на любимите им звезди под съпровода на оркестър, а музикантите от Дани Милев Бенд се постараха празникът да бъде наистина незабравим.

Стартът на тази част отново бе дадена от Ивана, която развълнува публиката с две от най-емблематичните си песни – “Нещо нетипично” и “Шампанско и сълзи”. Истински взрив от аплодисменти предизвика акапелното й изпълнение на “Йовано, Йованке” и “Море, сокол пие”.

Деси Слава излезе от Big Brother All Stars специално, за да поздрави публиката, дошла в Зала Арена Армеец за рождения ден на “Планета” ТВ.

Милко Калайджиев, Соня Немска и Тони Дачева развълнуваха присъстващите с част от най-емблематичните песни в репертоара си.

Мария отново бе оригинална в представянето си на “Най-добрият”, а Илиян се раздаде максимално за публиката.

В тази част на концерта Кали изпя с бенд “Ще те почна”, а Емилия доказа класата си като изпълнител с безупречно пеене на живо. Борис Дали бе сред сред изпълнителите, които участваха в двете части на спектакъла, а с Дани Милев Бенд той представи “Пиян”.

Джена изпълни част от най-обичаните песни в репертоара си – “Да те бях ранила” и “Омръзна ми”, а след това и актуалния си хит “Ти къде беше”.
И Галин зарадва публиката с второ изпълнение по повод 14 годишнината на телевизия “Планета”, а изборът му се спря на “С мен да вървиш”. Много емоция сред гостите предизвика появата на Цветелина Янева, в чието сценично представяне се включи и 100 Кила.

Анелия отново бе безупречна в своето представяне, а този път тя заложи на “Генерал” и “Искам те, полудявам”. Сред най-аплодираните песни на вечерта бе “Бум” на Фики, който се включи и в шоуто на Галена с дуета “Кой”. Галена бе очаквана с нетърпение от публиката, а музикалният й избор се спря на част от най-големите й хитове през годините.

Преслава сложи финала на концерт-спектакъла по повод 14-годишнината на телевизия “Планета”. Певицата на годината предизвика истински фурор сред гостите, които поздрави с “Моето слабо място”, “Дяволско желание” и “Лъжа е”.

Източник: planeta.tv; фотографи: Alex Cooper Photography и Георги Малев, заглавна снимка: Булфото