С приповдигнато чувство изпълнителите Трио Сопрано и Устата разкриват, че за първи път ще изпълнят съвместния си проект на живо в най-голямата концертна зала в България.

В интервю за “Добро утро, България” те споделят, че това ще бъде голямо предизвикателство за тях и ще се постараят да се представят по най-добрия начин. Трио Сопрано и Устата признават, че са много щастливи от успеха на сингъла и се радват на многобройни положителни оценки и коментари от публиката, пише planeta.tv.

“Търсехме всичко да е премерено и естетично, поднесено с вкус”, откровено разказват те.



Музикантите допълват, че това не е песен, чиято цел е била да постигне голяма ротация в клубовете, колкото проект, който хората да слушат с удоволствие.

“Операта може да се впише почти във всичко - представена по професионален начин може да бъде съчетана добре с различните стилове и визии”, категорични са дамите.

Те признават, че те не се стремят да пеят чистата класика в натуралния й вид, защото има местата за представяне и слушане на този стил. Те са избрали малко по-различен и разчупен стил, който смесва класиката с различни аспекти и са щастливи, че и двата проекта, които представиха вече като част от музикална компания “Пайнер” са се приели много добре от публиката.