Опасна и безуспешна битка с килограмите води фолк певицата Рени.

Изпълнителката се е подлагала на цели 3 липосукции за последните 8 години.

Процедурите изсмукват тлъстинките й, но в крайна сметка Рени пак е с наднормено тегло.

Тя e ветеран във войната за стройна фигура. Тя винаги е била закръглена, но типично по женски чалгаджийката е доста суетна. Неведнъж е споделяла, че диетите не водят до траен резултат, и именно поради тази причина е лягала под ножа, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Пробвала е най-разнообразни хранителни режими, но дори да е постигала желания резултат, никога не е бил траен. Появявал се ефектът йо-йо, с който отново си връщала предишните килограми.



Отчаяната Рени се е подложила на първата липосукция през 2007 г. и благодарение на нея е смъкнала не малко от едрата си осанка. През 2010 г. изпълнителката на „Като птица“ е легнала за втори път под ножа и резултатът бил минус 20 кила.

Третата операция блондинката си е направила тази зима, но въпреки това все още стрелката на кантара показва над 70 кг, а повечето й колежки тежат под 50.

„Три липосукции са ужасно много! Опасно е толкова често да те изсмукват. Въпреки че мъжът на Рени е запален спортист, той така и не успя да я научи как да се храни и какви упражнения да прави“, издадоха близки до живеещата в Израел певица.

Рени сама е признавала, че не е привърженик на спортните дейности и обича да си похапва. „Един живот живея, не мога да се лишавам“, заявявала най-усмихнатата фолк певица пред приятели. Тя смятала, че медицината вече е на такова ниво, че може да я преправя многократно.