Изключително натоварена е музикалната програма на Деси Слава тази есен, като само през октомври певицата е често желан гост в почти всички клубове в страната.

София, Сливен, Разград и Пловдив са сред градовете, които вече посрещнаха и се забавляваха със звездата на телевизия “Планета“, а до края на месеца тя ще има лайв участия в Благоевград и Бургас. Освен с гласовите си възможности и актуални хитове, Деси Слава печели публиката и с позитивното си настроение, с което заразява всички гости, пише planeta.tv.

Изпълнителката се раздава максимално за всички тях, а те от своя страна й отвръщат с най-искрената и ценна за всеки изпълнител награда – любовта на феновете.

Деси Слава е категорична, че след завръщането си в “Пайнер” се чувства много добре и има свободата на прави каквото чувства. Ценителите на хубавата музика пък приеха много добре последните проекти на певицата и не пропуснаха да ги подкрепят в музикалните класации. Наскоро тя разкри, че работи върху няколко проекти, обмисля и албум, но с какво ще изненада меломаните тази есен засега остава загадка.