Кичка Бодурова не е пяла в прочутите зали на Сизърс Палас в Лас Вегас. Такъв е изводът от справка на Биг Брадър, направена по повод електронни съобщения, пратени до самата изпълнителка, които тя прехвърлила на и-мейла на предаването през устройство, докато е в Къщата на риалитито. Целта била да докаже, че е била изпълнителка в "Сизърс".

Бодурова си е позволила да изпрати до и-мейл адресите на шоуто, в които апелира към продуцентите на предаването да публикуват информация за концерта й през 1999 г., на базата на информация от недостоверен сайт.

Става въпрос за Интернет страница, на която всеки може да разпространи данни за хора на изкуството, които са се представили където и да е, без това да е истина, пише ''Всеки ден''.

"Без да коментира моралната стойност на постъпката на Кичка, Биг Брадър смята за недопустимо използването на електронни устройства в Къщата", прозвуча към съквартирантите гласът на предаването.



"Излизал съм 10 пъти, за да играя представления, досега можех да вкарам 5 лаптопа", изригна Станимир Гъмов.

Кичка Бодурова пък си призна деянието, като обясни, че имала право 2 пъти в седмицата да си чете и-мейлите.

"За мен беше голяма радост някой да ми изпрати информация за концерта ми в Сизърс Палас. Дължа ви огромно извинение. Съжалявам много, това ми беше спонтанна реакция", обяви певицата.

Биг Брадър пък е решил да изпрати официално запитване до Сизърс Палас, за да уточни наистина пяла ли е тя там, или не.

Заради използването на и-мейла, гласът зад кадър глоби съквартирантите солено. А Кичка Бодурова се срина в неистов плач.