Джена явно още не може да прежали Джино и дори записа песен за него.

В новото си парче на певицата говори за предишна болезнена любов, за която всички са й казвали, че ще боли, а тя сега се опитва да загърби и да продължи напред. „Когато моето сърце болеше, ти къде беше?!”, пита Джена.

А към кой друг може да бъде зададен този въпрос, освен към Джино? ВИП брадър и участието на бившия й възлюбен сложили сол в раната й и тя решила да излее душата си в песен.

Джена била изключително обидена, че Джино така и не пожелал да се върне в България, за да бъде с нея, но веднага дотърчал заради хонорара от ВИП брадър. На всичкото отгоре бил поканен в ролята на нейно бивше гадже и трупал слава на неин гръб.

„Заради мен не си дойде, а заради някакво шоу – веднага”, избухнала наранената певица, която се опита да му го върне с новото парче, в чийто клип е предизвикателно секси, явно с посланието „Виж какво изпусна”.



Драматичната любов между Джена и Джино стана публично достояние благодарение на неговото участие в къщата на ВИП-овете. Двамата били лудо влюбени, но явно всеки е избрал да постави кариерата си на първо място, пише „България днес”.

В началото на връзката им, Джена поставяла основите на своята кариера. Когато видяла, че нещата потръгват и славата й се увеличава с всеки изминал ден, тя почнала да моли Георги, както е истинското име на Джино, да остане у нас.

Точно по същото време, неговото семейство се преместило в Америка и започнали семеен бизнес с тирове. Уж на шега, но и при него потръгнало повече от добре. Завладян от идеята за постигане на американската мечта, Джино не пожелал да зареже доходоносния занаят.

Така любовта им станала жертва на кариеризма и днес и двамата, но най-вече Джена, съжаляват какво са изгубили. „Разминаха се”, коментират лаконично запознати с взаимоотношенията им.