Силен старт и изключителен интерес белязаха появата на най-новия проект на Фики - “Железен”.

Сингълът бе промотиран в началото на уикенда, а за по-малко от денонощие той бе гледан над 150 000 пъти от абонатите в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube - Planeta Official. Този успех истински развълнува Фики, който не скри емоциите си и благодарностите към публиката.

“Над 150 000 гледания за 24 часа!!! Благодаря! Радвам се, че песента ви стана любима от първия ден. Вашата оценка е най-верният показател за работата ми. Обичам ви! Поклон!”, сподели изпълнителят в социалната мрежа.



Фики неведнъж е признавал, че за него реакцията на публиката е изключително важна и е най-големия му стимул да работи упорито и да се старае да представя хитови заглавия. Изпълнителят е категоричен, че зад успеха на “Железен” стоят идеите и усилията на екип от професионалисти, на които също благодари за вложената енергия, пише planeta.tv.

Музиката и аранжиментът на “Железен” са дело на Diamond Beat Production, текстът е на Росен Димитров, а режисьор на красивия и завладяващ видеоклип е Николай Скерлев.

За ефектната си и стилна визия Фики отново се довери на модните съвети на стилиста Стоян Апостолов, а по време на снимките на клипа певецът реализира и нова фотосесия с фотографа Хари Доладжаков.

Красотата на кадрите се допълва и от участието в проекта на модела Христина Вескова.

“Железен” бързо набра скорост и в клубовете, където ударно се настани в плейлистите на DJ-те и в музикалните предпочитания на публиката.